Lees meer over dit instrument

In België zijn er 8 inbraken per uur. Iedere burger, maar zeker ook iedere onderneming moet zich daar zo efficiënt mogelijk tegen wapenen. De juiste maatregelen nemen is in beveiliging van essentieel belang. Een onafhankelijk advies van iemand die de nodige technische kennis heeft, is dan aangewezen vooraleer men naar de beveiligingsindustrie stapt. Zo’n techno-preventieve expert kan die kennis immers koppelen aan de modus operandi, het dader- en slachtofferprofiel en de criminalistiek van bepaalde misdrijven. 
 
Het is van belang dat een bedrijf investeert vooraleer ze slachtoffer is geworden. De audit, opgevat als een onafhankelijke quick-scan, zal de onderneming daarbij op het juiste spoor zetten in het maken van een concreet veiligheidsplan. Daarbij zal de expert kiezen voor de meest efficiënte verdediging: of ze nu eerder organisatorisch, bouwkundig of elektronisch is. Op deze wijze hopen we een bedrijf of instelling vele zinloze kosten te besparen.
 

Vragen over dit instrument?

Wat mag u verwachten?

  • De inzet van een senior techno-preventief expert 
  • Een zeer grote ervaring in de beveiliging van elk type van bedrijf of instelling (banken, benzinestations, horeca, kantoorgebouwen, ziekenhuis, musea, enz) 
  • Een plaatselijk mondeling advies aan de bouwheer of zijn aangestelden
  • Een uitgebreide schriftelijke rapportage aan de eigenaar, eventueel met plan en foto’s 
  • Concrete voorstellen rond nieuw te plaatsen beveiligingsinstallaties of verbeteringen van de huidige toestand
  • Zo gewenst is er ook opvolging van de werken (werfvergadering, contact architect, enz) mogelijk
,

,

Consultancy: Techno-preventieve audit  

Wenst u meer informatie over dit instrument, stuur ons dan een bericht.

Klanten die voor Techno-preventieve audit kozen, hadden ook interesse in: