Open Acadamy: Beschermen van de fysieke integriteit

Crime Control staat sinds jaar en dag bekend voor haar opleidingen rond het omgaan met verbale agressie. Deze trainingen kennen een groot succes omdat ze praktijkgericht, concreet en toegespitst zijn op de specifieke werkomgeving van de deelnemers en omdat ze uitsluitend gegeven worden door een van onze vaste trainers en professionele acteurs.

Jammer genoeg volstaan de beste sociale vaardigheden niet altijd om een conflict de kiem in te smoren. In zo een geval kan verbale agressie omslaan in een fysieke confrontatie waarbij men er zelfs met de beste communicatie skills niet zomaar uit zal geraken. Op dat moment is het uiterst belangrijk om over voldoende kennis en vaardigheden te beschikken om de eigen fysieke integriteit te kunnen beschermen. 

Het doel van de opleiding “de fysieke integriteit beschermen” is dan ook om aan de deelnemers te leren welk gedrag ze kunnen stellen wanneer ze geconfronteerd worden met een fysiek dreigende persoon en zich de ontwijkingstechnieken en technieken om los te komen uit een fysiek conflict eigen te maken zodat ze zichzelf in veiligheid kunnen brengen. Het opzet van de training is dus om de deelnemers eenvoudige technieken aan te leren opdat ze ze daadwerkelijk kunnen toepassen op de werkvloer, niet om hen te leren vechten.

 

WAT MAG U CONCREET VERWACHTEN?

  • het ontstaan van fysieke agressie
  • preventieve maatregelen
  • afleidingstechnieken
  • ontwijkingstechnieken
  • technieken om los te komen uit een fysiek conflict
  • beschermingstechnieken

Deze sessie zal simultaan in het Frans georganiseerd worden.

Trainer:  Pascal De Witte
Start evenement:  maandag, 18 december, 2023 - 09:00
Einde evenement:  maandag, 18 december, 2023 - 16:00
Locatie:  Nijvelsebaan 252, 3060 Bertem
Prijs: 

350,00 euro excl. BTW