Gratis demo: Meer veiligheid, klantgerichtheid en diversiteit in uw hotel

Nu corona min of meer achter de rug is, komen de reservaties van business klanten en toeristen weer normaal binnen en leeft het hotelwezen weer op. Door de bijzondere omstandigheden zijn heel veel van de medewerkers nieuw en is er veel nood aan ondersteuning om elk verblijf vlot en veilig te laten verlopen. Hotels hebben met een enorm pakket aan uitdagingen te maken waar Crime Control doorheen de jaren oplossingen heeft voor trachten aan te brengen. 

 

Agressie goed kunnen beheersen is een topprioriteit geworden voor hotelmedewerkers. Een grote klantgerichtheid behouden, ook in vervelende situaties, is steeds opnieuw een belangrijke challenge. Diefstallen en overvallen voorkomen vragen een voldoende graad van awareness van het personeel. Kunnen omgaan met een diversiteit van culturen en assertiviteit zijn noodzakelijke competenties. Grensoverschrijdend gedrag tegenover de housekeeping of het baliepersoneel vormt een uitdaging voor elk hotelmanager. 

 

Om met de opleidingen die we rond al deze thema’s hebben uitgewerkt kennis te maken, nodigen we het management, de HR-diensten en de preventieadviseurs van hotels uit op een gratis en vrijblijvende demo. Het is de bedoeling om onze aanpak te tonen bij de opleidingen voor de verschillende types van hotelpersoneel. We demonstreren eveneens waarom wij denken dat het werken met een professionele acteur daarbij een grote meerwaarde kan betekenen. 

 

Wat mag u concreet verwachten: 

- De aanpak van Crime Control: pedagogische principes

- De veiligheidsissues in hotels

- Verbale agressie beheersen en klantgerichtheid behouden

- Awareness verhogen in hotels

- Omgaan met een diversiteit aan culturen

- Grensoverschrijdend gedrag voorkomen 

- Simulaties met één van onze professionele acteurs

 

Niet onbelangrijk om weten: sommige van onze opleidingen worden reeds terugbetaald door Horeca Forma!

Start evenement:  donderdag, 20 oktober, 2022 - 10:00
Einde evenement:  donderdag, 20 oktober, 2022 - 13:00
Locatie:  Hotel Pullman Brussels Centre Midi
Prijs: 

Gratis