Lees meer over deze opleiding

Omgaan met stress, zowel thuis als op het werk, is de dag van vandaag één van de belangrijkste uitdagingen voor iedereen. Een team onder een gezonde werkdruk kan bergen verzetten maar wie teveel druk ervaart presteert minder goed, is minder creatief, neemt verkeerde beslissingen en loopt meer kans om ziek te worden.  Ook onze communicatie en ons tolerantieniveau vervormen door stress wat een ongewenst gevolg kan hebben naar klanten toe. De manier waarop we met stress omgaan kan ervoor zorgen dat stress kan gezien worden als een vijand of als een manier om een topprestatie te leveren. 

Vragen over deze opleiding?

Wat mag u verwachten in deze opleiding?

  • Kenmerken van stress en hoge werkdruk
  • Persoonlijke stressfactoren en belemmerende overtuigingen
  • Hoe kan je stress voorkomen en je ertegen verdedigen?
  • Wat zijn de gevolgen van stress voor jezelf, je werk, je omgeving?
  • Hoe kun je je stressweerstand verhogen (het geven van een assertieve boodschap, efficiënt communiceren, time management,…)?
  • Hoe weet je op tijd dat je verkeerd met je stress omgaat?
  • Hoe vorm je stress om tot een motor van succes?
,

 

Beleef een opleiding

 

,

Volg
- Open Academy: Verbale agressiebeheersing

DATUM:
01 oktober 2018

LOCATIE:
CRIME CONTROL n.v. Tervuursevest 362 bus 3 B - 3000 Leuven

Omgaan met agressie vraagt van de medewerkers dat ze de impact hiervan op zichzelf kunnen herkennen en als het ware vervangen door een meer professionele manier van handelen. Dit maakt dat omgaan met agressie niet louter een technische kwestie is maar eerder een globale vaardigheid die zij kunnen aanleren en bijschaven. Het komt erop neer agressief gedrag vanop een afstand te leren bekijken en er niet door meegezogen te worden, zodat men voorbij kan gaan aan de eigen irritatie en angst om zo op een rationele manier de klant te woord te staan. 

PRIJS: 325,00 euro excl. BTW

Klanten die voor Stressbeheersing kozen, hadden ook interesse in: