Man serveert echtgenote kopje warm bleekwater

Een 56-jarige agressieveling is veroordeeld tot 9 jaar cel. Na een oproep van een verontruste onderbuurvrouwen troffen agenten in zijn appartement in Mortsel zijn echtgenote met snijwonden, chemische brandwonden en bevlekt met bleekwatervlekken aan.

Na een zware ruzie met zijn echtgenote probeerde hij haar een kopje warm bleekwater te laten opdrinken. Toen het slachtoffer dit weigerde, kreeg zij de vloeistof in haar gezicht gegooid. Een van haar ogen liep hier chemische brandwonden bij op. Vervolgens probeerde de woesteling haar te verstikken en sneed hij haar met een mes in het gezicht. Het slachtoffer had verwondingen vanuit de mondhoeken richting oren. Pas toen hun dochter kwam kijken hield de dader op.

Volgens de dader gaat het hier om leugenachtige verklaringen van het slachtoffer. Het snijden gebeurde per ongeluk omdat hij in zijn hand gebeten werd, en de andere feiten werden staalhard ontkend. Volgens het slachtoffer is er echter al jaren sprake van partnergeweld. Het koppel zal binnenkort scheiden.

Bron: Het Nieuwsblad
Foto: Het Nieuwsblad