Gratis webinar: Verbale agressiebeheersing

Al meer dan 20 jaar organiseren wij op regelmatige tijdstippen demo’s rond hoe bedrijven en instellingen best omgaan met de verbale agressie waar zij mee te maken krijgen. De coronamaatregelen hebben ons verplicht om dat ditmaal anders aan te pakken.

Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om naast een kennismaking met onze aanpak en de inhoud van onze opleiding, meteen ook al de digitale mogelijkheden te tonen die we hebben ontwikkeld om een leertraject met impact aan te bieden. Ook in die nieuwe vorm willen we graag aantonen wat de grote meerwaarde is van het werken met een professionele acteur.

Omgaan met agressie is een vaardigheid die getraind dient te worden. Enkel en alleen met een opleiding, hoe sterk ook opgebouwd, gaan we niet alle cursisten kunnen overtuigen van hun belangrijke rol die ze in escalerende situaties spelen. Naast deze opleiding dienen de cursisten immers op verschillende momenten bezig te zijn met de materie. Het zit hem in de kracht van herhaling. Wij willen kort laten zien hoe de digitale doorbraak ons daarbij kan helpen.

 

WAT MAG U CONCREET VERWACHTEN?

  • De aanpak: pedagogische principes
  • Verschillende vormen van agressie
  • Do’s en don’ts in het omgaan met agressie
  • Simulaties met professionele acteurs
  • E-learning en webinars
  • Nieuwe digitale tools

 

Start evenement:  donderdag, 11 juni, 2020 - 10:00
Einde evenement:  donderdag, 11 juni, 2020 - 16:00
Tijdstip via Zoom:  10u-12u
Tijdstip via Microsoft Teams:  14u-16u
Prijs: 

Gratis